Айрлънд Болдуин получава заплашителни съобщения в социалните медии и на 

...
Айрлънд Болдуин получава заплашителни съобщения в социалните медии и на 
Коментари Харесай

Дъщерята на Алек Болдуин стана мишена на заплахи след трагичния инцидент с баща й

Айрлънд Болдуин получава заплашителни известия в обществените медии и на  електронната си поща, откогато татко ѝ на снимачна площадка на уестърнът „ Ръст “.

26-годишният модел благодари на почитател, който показа позитивното си отношение към 63-годишния артист, тъй като това било същинско облекчение за нея, откакто е била наводнена с враждебни имейли, текстови известия и позвънявания след гибелта на оператора Халина Хътчинс по време на фотоси в Ню Мексико.
 Режисьорът Виктор Божинов за съдбовния случай с Алек Болдуин: Това е цялостна скотщина и безнаказаност (ВИДЕО) Режисьорът Виктор Божинов за съдбовния случай с Алек Болдуин: Това е цялостна скотщина и безнаказаност (ВИДЕО)
Вчера (27 ноември) стана ясно, че прокуратурата обмисля да повдигне обвинявания за съдбовния случай, при който артистът Алек Болдуин з...

Айрлънд показа скрийншот на коментар от почитател, който си напомня работата за компания за продуциране на детския филм с Болдуин от 2000 година " Thomas and the Magic Railroad “, и сподели, че тогава единствената молба на Алек е била „ да има мляко и зърнени храни в хотелската стая, когато щерка му идва на посетители. " Потребителят на Instagram прибавя: " Винаги ще помня това. "

Айрлънд написа в Instagram: „ Сред някои от най-отвратителните и заплашителни мнения, имейли, текстови известия и гласови известия, които получих тези дни… този прелестен коментар се откроява “.

В обявата си тя се обръща към всички злобари: „ Аз познавам татко си, само че вие не го познавате. Обичам те, баща. "

View this post on Instagram

 Затвор поради убитата от Алек Болдуин операторка - може да има и подобен процес Затвор поради убитата от Алек Болдуин операторка - може да има и подобен процес
Разследването на гибелта на оператора Халияна Хътчинс, която беше убита от холивудската звезда Алек Болдуин на снимачната площадка...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР